Спецпідрозділ «Тигр» не випускають з Василькова (ВІДЕО)

Сьогодні, 6 грудня, у Василькові особовий склад спецпідрозділу внутрішніх військ Криму «Тигр» намагалися вивезти з території коледжу Національного авіаційного університету, але не змогли цього зробити через те, що виїзди із навчального закладу заблоковано місцевими мешканцями.

Один з активістів повідомив журналісту «Гром TV» про те, що через центральний КПП колона автобусів з «тиграми» намагалася покинути територію коледжу – люди завадили цьому.

На даний момент ситуація залишається спокійною. Жодних сутичок і провокацій з обох сторін не спостерігається. Активісти продовжують нести постійне чергування біля трьох виїздів з території коледжу.  

Нагадаємо, 5 грудня прес-служба командувача внутрішніх військ МВС України повідомила про те, що у Василькові Київської області на території коледжу Національного авіаційного університету розмістилося підрозділ внутрішніх військ «Тигр» з АР Крим. Задачею цього спецпідрозділу є забезпечення охорони порядку під час масових протестів і футбольних бійок.

За інформацією активістів, кількість особового складу підрозділу – приблизно 800 осіб. В їхньому розпорядженні – 15-20 одиниць техніки (автобуси і вантажівки).