Регіонал хоче амністувати працівників «Беркут»

Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко готує законопроект про амністію, котрий дозволить звільнити від відповідальності працівників «Беркут» «за надмірну жорсткість» та громадян, котрі брали участь у захопленні адміністративних будівель в центрі міста, повідомляє LB.ua.

«Я, розуміючи, що потрібно шукати компроміс, підготував проект закону про всезагальну амністію. Чим він хороший? Тим, що жодна сторона не буде задоволена. Але це буде інструмент для проведення переговорів…Ми звільняємо від відповідальності як працівників міліції за надмірну жорсткість (якщо, звичайно, вона буде доведена), так і звільняємо від відповідальності тих, хто захоплював будівлі і хто нападав на працівників міліції», - сказав депутат.

Депутат від Партії регіонів сподівається, що його законопроект підтримають колеги по фракції.

Нагадаємо, сьогодні вранці лідер «Свободи» Олег Тягнибок під час брифінгу заявив, що лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонував опозиції звільнити затриманих після подій біля Адміністрації президента 2 грудня в обмін на відмову від покарання працівників «Беркута».