Чи можна здолати євромайданівські барикади? Експеримент «Гром TV» (Відео)

Журналісти вирішили перевірити, що чекатиме силовиків, які зважаться атакувати нові оборонні конструкції на Майдані.

Учора по периметру Євромайдану на місці зруйнованих уночі барикад виросли нові – цілком відмінні від попередніх. Винахідливість і креативність євромайданівських конструкторів та інженерів вражають. Адже нові укріплення змайстрували з, так би мовити, підніжного матеріалу. Якщо попередні барикади були споруджені з дерев’яних піддонів і фрагментів ялинки, що мала постати на Майдані Незалежності до новорічних свят, то теперішні виросли зі… снігу. Євромайданівці вбили двох зайців одним пострілом: прибрали від снігу та криги Хрещатик і збудували нові бар’єри.

Тож тепер Майдан охороняють скидані в купи мішки з утрамбованим снігом, укріплені бляхою, металевою арматурою, сіткою та стертими шинами. Барикади почасти сягають 3-4 метрів заввишки.

Журналіст «Гром TV» спробував видертися на одну з оборонних конструкцій, зведену на Хрещатику з боку Європейської площі. Кілька його спроб закінчилися фіаско. Политі замерзлою водою мішки на дають змоги довго утримуватися на бар’єрі. До того ж металевими листами, що мають гострі краї, можна порізати руки. Якщо якомусь спритнику і вдасться вилізти нагору, то його чекатимуть автомобільні шини, функція яких, – збивати непроханих візитерів.

Охоронці барикад мають ще кілька дієвих рецептів захисту, проте побажали зберегти їх у секреті від допитливих журналістів.

 

         
1285

Украинцы смогут покупать запчасти для авто без посредников

Как купить и продать автомобильные запчасти без посредников. Как купить и продать…
1476

Раскрыт секрет популярности корейского исполнителя

Как Psy за несколько недель стал знаменитым на весь мир.
1554

Назван самый роскошный ресторан в Киеве

Мажоры любят посещать самый роскошный ресторан Киева.