Євромайдан – секта зомбованої немитої молоді, - «регіонал» (ВІДЕО)

Лідер Єнакіївської громадської організації «Молоді регіони» Роман Зарянов зізнався, що вже двічі за останній тиждень був у Києві, і назвав Євромайдан сектою.

Про це «регіонал» заявив 2 грудня під час мітингу на підтримку Віктора Януковича.

«Я за цей тиждень вже двічі був на Майдані і бачив два різних майдану. На одному - наші прихильники, на іншому - прихильники так званої інтеграції, які хочуть зараз і будь-якою ціною. Ви знаєте, просто дві величезні різниці. Наш табір, де звучать конструктивні заклики, дисципліна, грає музика. І їх табір - схоже на якусь секту, де зомбована молодь скандує незрозумілі для них же гасла, звучать молитви. З цього табору блукають люди, вже склалася назва: професійні революціонери – з рюкзаками, давно немиті. Називається – відчуйте різницю», - зазначив Зарянов.

«Ви знаєте, курс на євроінтеграцію незмінний. Але ще раз повторю слова нашого президента: «Євроінтеграція для нас не будь-якою ціною. Для нас головне – люди». Тому ми сьогодні знаходимося не на Майдані там, але ми хочемо, щоб нашу позицію почули, і наша позиція і наш здоровий глузд у всій країні переміг», - додав «регіонал».

За матеріалами «30 дней»

НОВИНИ У СВIТI