Блокування уряду стає на заваді євроінтеграції України, - Азаров

Блокування роботи уряду і парламенту заважає розробці та прийняттю проектів, які були погоджені з ЄС у рамках продовження роботи щодо укладання Угоди між Україною  і ЄС.

Про це прем’єр-міністр Микола Азаров сказав під час зустрічі з міністрами закордонних справ Республіки Польща Радославом Сікорським та Королівства Швеція Карлом Більдом у рамках 20-го засідання Ради Міністрів ОБСЄ, повідомляє сайт Партії регіонів.

«Блокування роботи Уряду і парламенту уже фактично стає на заваді розробці й ухваленню законодавства, яке ми визначили у нашому плані дій, який погоджений з ЄС. Це реально стає на заваді євроінтеграції України», - сказав Микола Азаров.

Також він наголосив, що проведення трьохсторонніх консультацій у форматі Україна-Росія-Євросоюз сприятиме якнайшвидшому підписанню Угоди про асоціацію.

Микола Азаров зазначив, що блокування роботи та силове захоплення адміністративних будівель стає на заваді вирішенню поточних проблем життєдіяльності 47-мільйонної країни та може призвести до проблем із реалізацією соціальних виплат.

Прем’єр – міністр наголосив, що Всі протиріччя мають бути вирішені виключно шляхом переговорів.

«Я категорично проти застосування сили. Я готовий проявляти максимальну витримку. Але кожен день у цій надзвичайно складній ситуації ми повинні знаходити рішення, і безвідповідальні політикани не повинні нам заважати у цьому», - заявив Глава Уряду.

НОВИНИ У СВIТI