Попов сумує за своїм кабінетом

 

Глава Київської міської державної адміністрації Олександр Попов розповів, що має бажання повноцінно виконувати свої посадові обов’язки, але не знає, коли повернеться на робоче місце. За його словами, ще не завершені слідчі дії щодо захоплення будівлі міської адміністрації. Про це він заявив під час інспектування ходу робіт по реконструкції проспекту Перемоги. 

Олександр Попов висловився проти того, щоб адміністрація КМДА працювала в іншому приміщенні. Також Попов зазначив, що оцінити загальні збитки, нанесені державній установі, поки що складно: для того, щоб порахувати весь масштаб заподіяної шкоди, знадобиться час і завершення слідчих дій. Утім, чиновник вже зараз впевнений: збитки дуже суттєві, адже окрім зіпсованих стін і вікон КМДА, зіпсовано чимало коштовної техніки і меблів.

На питання журналіста «Гром TV» про можливий розвиток подій у разі, якщо революціонери все ж таки не звільнять будівлю КМДА, Попов не відповів. На цьому імпровізовану прес-конференцію було завершеною.

Нагадаємо, 4 грудня генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив, що є рішення суду про звільнення адміністративних будівель у столиці, які захопили учасники антиурядової акції. 5 грудня представник Державної виконавчої служби зачитав мітингувальникам, які знаходяться у будівлі КМДА, рішення суду, яке зобов'язує їх звільнити приміщення.

НОВИНИ У СВIТI