Народ має віддати належне мудрості влади, - Чечетов

У Партії регіонів не вірять, що українці готові заради асоціації з ЄС знову масово вийти на вулиці, як це було в 2004-му році.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи припущення, що зрив інтеграції може погано скінчитися для влади.

«По-перше не зрив, а призупинення. Є таке прислів'я: «Поспішай повільно». А те, що сьогодні одні обговорюють – на сонце полюса змінюють, інші – обговорюють програш в Парижі, треті – вийшли поговорити про політику, - це говорить про те, що завдяки президенту у нас високий рівень демократії. Люди можуть поговорити, але зараз головна тема – це встановлення ялинки на Майдані. Готуємося до Нового року і Різдва», - зазначив нардеп.

Крім того, Чечетов відкидає будь-яку можливість акцій протесту:  «Абсолютно такого не буде. Людям ми розкажемо правду, це добре тут (у Верховній Раді - ред.), їздячи на джипі, на «Мерседесі» міркувати про високі матерії, а коли закривається завод і буде без роботи батько, мати – дітей годувати нічим. Ось цим людям ми розповімо, адже Москва – це не вся Росія. У Москві на Болотяній площі були ті, у кого шуршали мільйони в кишенях, а основна маса людей розуміє, що сьогодні потрібно віддати належне мудрості влади, що вона в шкоду рейтингам прийняла важливе рішення».

За матеріалами «Цензор.НЕТ»

Допоможіть ГРОМ TV!

 

Ви можете допомогти проекту "Гром TV",

зробіть свій внесок у вільну журналістику!

Мінімальний платеж по системі 10 грн.
 
Дякуємо! 
 

Введіть суму(від 10 грн.) :

Введіть призначення платежу:("за послуги інтернет-телебачення"):

 

 

 

 

Співпраця з нами

Я підтверджую що контент наданий мною добуто у законний спосіб та не порушує авторські права

НОВИНИ У СВIТI