Розлючені депутати освистали й закидали Азарова папірцями (ВІДЕО)

Під час виступу у Верховній Раді Микола Азаров пояснив депутатам, чому уряд прийняв рішення про призупинення укладання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Цей виступ викликав у опозиції обурення і вони почали підходити до його місця виступу.

На початку засідання опоненти влади підбігли до ложі уряду і почали пропонувати Миколі Азарову європейські прапори. Прем’єр їх відштовхував, натомість інші урядовці були не проти взяти стяги.

Після нетривалого звіту Азарова урядовці залишили сесійну залу – під свисти опозиції і крики «ганьба». Потому спікер Володимир Рибак закрив засідання. Після цього оголошення сесійна рада швидко спорожніла.

Політолог Віктор Небоженко розцінив ці дії Кабміну, як «війну нервів та паузу в євроінтеграції України», яка дорого коштуватиме президенту Януковичу, пише DW.

«Сьогодні вже Путін, у відповідь буцімто на пропозицію Януковича, говорить про тристоронні переговори за участі лідерів Росії, ЄС та України. Але насправді це означатиме, що подальшу долю держави вирішуватиме не елегантна угода про асоціацію Україна-ЄС, а дуже жорсткі для України рішення, які ухвалять Москва та Брюссель на попередніх зустрічах без представників з Києва», —заявив політолог.

Відео: 5 Канал.

Допоможіть ГРОМ TV!

 

Ви можете допомогти проекту "Гром TV",

зробіть свій внесок у вільну журналістику!

Мінімальний платеж по системі 10 грн.
 
Дякуємо! 
 

Введіть суму(від 10 грн.) :

Введіть призначення платежу:("за послуги інтернет-телебачення"):

 

 

 

 

Співпраця з нами

Я підтверджую що контент наданий мною добуто у законний спосіб та не порушує авторські права

НОВИНИ У СВIТI